fbpx

Toele x Tieke

Mensen vinden hun weg naar de winkel waar wij hen kunnen adviseren en ondersteunen in de keus voor gordijnen, traplopers en natuurlijk Perzische tapijten of hedendaagse vloerkleden. Steeds vaker krijgen wij vragen over totaal inrichting en verbouwingen. Schoenmaker blijf bij je leest en het wiel opnieuw gaan uitvinden waren toch een beetje de uitdrukkingen die in ons hoofd bleven hangen. Onze passie voor mooie stoffen en vloerkleden zit ons in het bloed maar bouwtekeningen maken en keukens samenstellen of bepalen waarom een trap ergens komt is toch een vak apart.

Met de Amsterdamse Oostenwind kwam Tieke Hentenaar aanwaaien zoals Mary Poppins bij de familie Banks. Vriendin van de familie, samen met Toon gedanst op mijn verjaardag en een lieve tante voor onze dochter. En bij toeval is zij ook nog eens interieurarchitect, afgestudeerd aan de Rietveld Academie. Tieke is gek op kleur, mooie stoffen en gaat graag de uitdaging aan om Franse brick-a-brac en brocante te mixen met design.

Toele en Tieke Hentenaar bundelen hun krachten naar een nieuw winkel concept waar interieurarchitectuur en Toele samen komen.