fbpx

Design & Custom made

Over vloerkleden wordt vaak gesproken als zijnde een kunstvorm. Met de Design tapijten van Rug Star, Ebru en Wool&Silk kan Toele Amsterdam een nieuwe style aan tapijten tonen. De vloerkleden uit deze tijd moeten aanpasbaar zijn: het ontwerp moet schaalbaar zijn, ze moeten kleur, warmte en diepte bieden en een goede akoustiek bevorderen.  

Design en custom made zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toele Amsterdam is een samenwerking aangegaan met Ebru, waardoor het mogelijk is een uniek design vloerkleed uw eigen identiteit te geven door de kleuren en het materiaal samen te stellen. Toch liever een meer traditionele Gabbeh in een uni kleur met polyester en katoen, wij kunnen u hierin voorzien.  

Bent u op zoek naar een modern kleed, ook hier kunnen wij maatwerk leveren in veel mogelijke kleuren en materialen. Al jaren werken wij samen met De Munk en Brink & Campman. Twee Nederlandse bedrijven welke tapijten een totaal andere twist geven.  

Ook bij Cunera en Tretford is het mogelijk om maatwerk vloerkleden te maken. Denk hierbij aan sisal, cocos, wol of een combinatie van de materialen.  

Naast de wel bekende sisal, cocos en wol hebben we sinds kort ook eucalyptus en pearl cotton in de collectie van Longbarn Company.   

Kortom er is verschrikkelijk veel mogelijk. In de winkel kunnen we alle voorbeelden laten zien 

 

Previous
Next

Gallery